Herperduin

De omgeving

Restaurant Herperduin is gelegen aan de rand van de Herpse bossen, onderdeel van het mooie en grootste natuurgebied van Brabant; de Maashorst.

Op loopafstand van restaurant Herperduin vindt u het informatiepunt van de Maashorst.

Combineer uw fiets of wandelroute met al het lekkers wat Herperduin te bieden heeft.

Samen met je familie, kinderen en vrienden genieten van de natuur in combinatie met de fantastische keuken en warme ambiance maakt het je dag compleet.

Speelbos Herperduin

Naast restaurant Herperduin vind je speelbos Herperduin.

Parkeer je auto gratis bij restaurant Herperduin en op loopafstand (100m) vind je het nieuwe speelbos waar de Das een hoofdrol speelt.

De Das is een landroofdier, dat zijn sporen heeft in De Maashorst / Herperduin. Overdag verblijft de das in een burcht. In het speelbos is ook een speeltoestel met de naam De Das. Het speeltoestel is voor verschillende leeftijdsgroepen. De Das heeft een hoogte van 6, een totale lengte van 33 en een breedte van 23 meter. De kop van de Das heeft een toren waarin je op verschillende manieren naar boven kunt klimmen met net, ladder of via een wand. Via een meterslange buisglijbaan kun je de romp van de Das bereiken. Deze heeft aan klimnetten, klimtouwen, klimwanden, klimbruggen, glijpalen en ook rustplekken om even op adem te komen. Kijk op www.oss.nl/speelbosherperduin voor meer info.

Sluit de dag af met een lekkere borrel of diner bij restaurant Herperduin.

NIEUWSBRIEF

CONTACT

OPENINGSTIJDEN

Schaijkseweg 12
5373 KL Herpen
T 0486 414 182
E welkom@restaurant-herperduin.nl

 

Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten